Dagstage Ardennen

Vervolgopleiding
Beschikbaar datums
Geen datums beschikbaar
Voor verdere informatie kan je ons steeds contacteren.

Voor iedereen die zich na de vervolgopleiding (Advanced) verder wenst te vervolmaken. Iedereen die interesse heeft in een leerrijke, interessante dag defensief motorrijden in de Ardennen. Een technische rit langsheen prachtige wegen waarbij we leren om verschillende stuur- en remtechnieken te gebruiken om vlot en veilig bochten te nemen. 

We zoeken naar de ideale (veilige) rijlijn. Hiervoor hanteren we het model van de 4 K's om veilig en vlot bochten te nemen. Kijken, Klaar, Kantelen en Krachtopbouw. We evalueren doorheen de dag en sturen bij waar nodig. 

Indien de omstandigheden het toelaten worden bepaalde situaties gefilmd. Nadien bespreken we de situaties om zo veel mogelijk bij te leren. Het doel van deze training is om de individuele rijtechnieken/rijlijnen te verbeteren.

Voor deze opleiding is de minimum vereiste een gevolgde opleiding ADVANCED  waar enkele basistechnieken (Tractie-Kijken-Zithouding) aan bod kwamen.


PRIJS : 195 €
incl. ontbijt & lunch

Centrum Motoropleiding Dirk

Dagindeling dagstage ARDENNEN 

U wordt ten laatste verwacht om 07:30 uur op het oefenterrein (Brussegem Drinkeling),  met een volle benzinetank.

07:30 tot 08:30 uur :
Ontbijt en kennismaking met de cursisten, (vanaf 07:45 uur) korte briefing en invullen van de nodige documenten (afstand van verhaal).

08:30 tot 09:30 uur :
Rit in groepsverband - richting Ardennen.

09:30 tot 12:15 uur :
Technische rit langsheen prachtige wegen, leren verschillende stuur- en remtechnieken op maat van de verschillende motoren waarmee gereden wordt. We zoeken naar de ideale (veilige) rijlijn. Hiervoor hanteren we het model van de 4 K's om veilig en vlot bochten te nemen. Kijken, Klaar, Kantelen en Krachtopbouw.

12:15 tot 13:15 uur : Lunchpauze 

13:15 tot 17:00 uur :
Bijsturen waar nodig en eerste evaluatie. Verderzetting van de technische rit met aandacht voor het rijden in groepsverband. Indien de omstandigheden het toelaten worden bepaalde situaties gefilmd en deze nadien te bespreken met als doel de individuele rijtechnieken/rijlijnen te verbeteren.Alle informatie : info@motoropleiding.be
GSM +32 (0)475738593
Locatie oefenterrein : 1780 Brussegem - Drinkeling 17 (achteraan parking)