Dagstage Ardennen PRO

Vervolgopleiding
Beschikbaar datums
Geen datums beschikbaar
Voor verdere informatie kan je ons steeds contacteren.

Voor iedereen die zich na de dagstage Ardennen verder wil uitdagen. Een zeer technische rit waarbij alle geleerde vaardigheden getest en verfijnd worden. 

We spreken af op 20 kilometer van Luik en vanaf daar rijden we in een beperkte groep (maximum 4 man per lesgever) verder. Korte haarspeldbochten wisselen af met lange vlugge bochten. Het rijden van veilige rijlijnen met de juiste rijtechnieken is het doel van de dag.

We filmen gedurende de opleiding en bespreken de acties tijdens de middag. Na de middag kan ieder voor zich werken aan de eigen punten om verder de groeien. Afsluiten doen we met een evaluatie van de opgenomen beelden van de namiddag.

Voor deze opleiding is de minimum vereiste een eerder gevolgde bochtenstage waar kennis over rijlijnen en rijtechnieken gekend en toegepast werden.


Stacks Image 1096

PRIJS : 195 €
incl. ontbijt & lunch

Centrum Motoropleiding Dirk

Dagindeling dagstage ARDENNEN PRO 

We spreken af ten laatste om 07:30 uur ’s ochtend in de Lunch Garden van Waremme aan de autosnelweg (E40) in de richting van Luik met een volle benzinetank.

08:00 tot 08:40 uur :
Ontbijt (mogelijkheid ter plaatse) en kennismaking met de cursisten, korte briefing en invullen van de nodige documenten (afstand van verhaal).

08:40 tot 09:00 uur :
Autosnelweg richting Luik.

09:00 tot 12:30 uur :
De snelheid ligt lager, maar de moeilijkheidsgraad hoger. Korte scherpe bochten tijdens beklimmingen wisselen af met verraderlijke afdalingen. De gekende technieken van de dagstage Ardennen moet je nu zelf correct en met de juiste timing toepassen. We blijven zoeken naar de veilige rijlijn. Doorheen de dag voorzien we regelmatig tussenstops om feedback te geven.

12:15 tot 13:15 uur : Lunchpauze 

13:15 tot 17:00 uur :
Bespreking camerabeelden van de voormiddag. Persoonlijke bijsturing waar nodig. Verderzetting van technische rit om de feedback meteen om te zetten in de praktijk. Indien de omstandigheden het toelaten worden bepaalde situaties gefilmd en deze nadien te bespreken met als doel de individuele rijtechnieken/rijlijnen te verbeteren.Alle informatie : info@motoropleiding.be
GSM +32 (0)475738593
Locatie oefenterrein : 1780 Brussegem - Drinkeling 17 (achteraan parking)